søndag den 25. maj 2014

Swallow Cardigan til mig selv

Jeg er i gang!!!


I fredags fik jeg slået de 265 masker til Swallow op, og jeg er dermed i gang med den første strikkede trøje til mig selv!! 

I mandags lavede Astrid og jeg en aftale om, at vi begge ville starte på hvert vores "trøje-til-mig-selv-projekt" inden ugen var gået. Kig forbi hendes blog - som er et kreativt orgie af meget, meget flotte og spændende sager! Hun er simpelthen noget af det mest kreative. Astrid gik i gang torsdag, og taggede mig på IG
Jeg kunne næsten ikke komme hurtigt nok hjem fra arbejde fredag - og jeg nåede at starte projektet op inden jeg skulle til fest med arbejdet om aftenen.

Nu er jeg startet!!! (Så må vi se hvor længe den sidder på pindende...)

 
PRUTFISEN 2 år!!!

I dag har vi fejret Prutfisens 2 års fødselsdag. Det har været en helt igennem skøn dag.



6 kommentarer:

  1. Øj, hvor ser den lækker ud - glæder mig til at se de færdige resultat (før eller siden ;) ) Tillykke med den store Prutfis! Er glad for at høre, at I havde en dejlig dag <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også meget til at se den færdige trøje - og om den overhovedet passer mig, når den er færdig. Jeg smækker løbende et par proces-billeder op. Jeg kan nok slet ikke lade være :-D

      Tak for tillykke ;-) det er så vildt, hvor hurtigt det går, og så stor (og alligevel lille) han nu virker.

      Slet
  2. Ih, tak for alle de søde ord, Katrine! Det er superfedt at kunne følges lidt ad på den første trøje! Det er jo noget særligt, vi har gang i. ;)
    Og jeg tager altså hatten af for, at du er startet på en Isager cardigan... Der er mit projekt noget mere stille og roligt. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var så lidt Astrid - du er virkelig meget inspirerende, så ordene kommer lige fra hjertet.
      Jeg så den cardigan hos Hvadbiertænker/Cecilie, og så MÅTTE det bare være den ;o)

      Slet
  3. Fedt du er kommet i gang!!! Swallow cardiganen er også på min to do liste

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så fedt!!! Jeg glæder mig meget til at se hvordan det (langsomt) skrider frem.
      Den ser bare så lækker ud, Swallow, så jeg kan godt forstå, at den er på din liste også. Jeg glæder mig til at se din version - engang ;o)

      Slet