onsdag den 19. juni 2013

Hygge-sygedag

I dag har jeg været hjemme sammen med Sveske, der har haft feber siden mandag. Egentlig havde hun det fint i morges, men til middag var hun igen kogende. Heldigvis ligger jeg ved siden af hende nu, og nu hun er kun en lille smule varm.

Dagen i dag gik med at spise mini flødeboller, rydde en lille smule op i noget af alt mit garn, sove middagslur og hvile en time sammen efterfølgende, samt at sy et par nye shorts til sveske. Siden hun så sin lillebror i de prikkede bukser, han har arvet fra sin storesøster, ønskede hun sig også nogle prikkede shorts. Hun hjalp lidt med at klippe stoffet, og da det blev for kedeligt, så hun Teletubbies.
Mønsteret på bukserne er de samme  som sommer-bukserne, blot med kortere ben. Og læg i siden af bukserne, for at gøre dem lidt posede uden at sætte rib i benene.
Jeg nåede lige at blive færdig med syningen, inden symaskinen helt stod af. I hvert fald begyndte den at sige underlige lyde og sy grimme sømme. Så den skal af sted til eftersyn/fix-det-hurtigt-please,please,please i morgen, og så Sveske må leve med at syningen i livet blev grim, da jeg syede den to gange. Pyt!

Jeg håber at hun er frisk i morgen, den lille Sveske!! Selv om hun ikke er så påvirket af det, så har det været høj feber, og en træt og lidt utidig pige vi har haft til eftermiddag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar