fredag den 14. juni 2013

Sommer-bukser

Vores dejlige pige er blevet 3 år. Hun er 3 år, 16,7 kg, 1 meter og verdens dejligste pige.
Hun har fået så lange ben, at hun er vokset ud af de fleste af sine bukser.

De lange ben krævede flere nye bukser, så jeg måtte i gang ved symaskinen. Det er skønt at lave noget, som ungerne faktisk mangler.
I går og i dag blev de endelig helt færdige. To par lange bukser og et par shorts.
De lange bukser er ligesom dem her, selvom faren mente det var natbukser. Det mener han så også, at de lyserøde er. Tsk, tsk. Det ligner måske lidt, men de er gode til sommeren. Lette i stoffet, og lette selv at tage på og trække op. Det er alle 3 par. Det er nødvendigt når man nu går i børnehave.

Anyways, så passer begge de lange bukser perfekt. Og jeg er specielt vild med de lilla med ræve og pindsvin. Det var en rest jeg fandt billigt i stof2000.

Shorts'ene (eller hvad sådan nogle nu hedder), er jeg fint tilfredse med - selvom det slet ikke var sådan, det var meningen, de skulle blive.
Jeg ved ikke hvad der gik galt da jeg skulle sy dem sammen. Mønsteret er det samme som de lange bukser. Jeg tog bare lidt af længden. Men, men, men, de er meget bredde i livet. Jeg tror måske, at jeg fik byttet om på skridtsøm og bensøm. De er dog alligevel blevet fine knickers, med læg ved knæene. Og de har, i modsætning til disse, den rigtige længe.

2 kommentarer:

  1. Hvor produktivt! Og meget fine. Jeg har også en svag plet i mit hjerte for det der rævestof :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! De er ret enkle disse bukser, så det var hurtigt lavet. Det er ret fint det rævestof, synes jeg. Og så er det tyndt, og perfekt til sommerbukser ;-)

      Slet