torsdag den 23. august 2012

Chick-lit?

Jeg har lige læst disse to bøger. «Længsler og leverpostej» af  Annamette Fuhrmann og «Jeg har dit nummer» af Sophie Kinsella.

Jeg har næsten lige vendt sidste side af sidstnævnte (hedder det «vendt sidste side» når man læser en e-bog?).
Jeg er ellers mest til krimier, men synes på en måde at jeg lidt får nok af (læs, bliver lidt for pive-bukse-bange for) alle de grusomheder som krimierne byder på, når jeg lige har født og sidder med en lille uskyldig klump baby, som det er mit ansvar at passe på. Så vil jeg helst glemme hvor slem verden er udenfor vores baby-boble..
Og jeg var helt vild med Fuhrmanns meget ærlige bog om parforhold, børn og at få livet til at hænge sammen. Det var på en måde både skræmmende men også skønt at kunne genkende sig selv og tænke «der er andre end mig der har det sådan der, og der er andre der også synes det indimellem er hårdt at få det hele til at hænge sammen». Jeg synes det er en meget modig bog, hvor Fuhrmann deler ud af sig selv på en inspirerende og ikke du-skal-have-ondt-af-mig måde. Hvis du har mand og børn, så læs den helt sikkert. Den er det værd!!

Den anden bog havde jeg lidt sværere ved at komme i gang med. Historien er ret tynd og meget, meget forudsigelig. Lige som den genre skal være. Jeg synes dog at sidste halvdel af bogen læste sig selv, da jeg lige var kommet i gang.

Jeg tror at næste læse-projekt bliver en krimi og Anna Skyggebjergs bøger - åh, bare man havde tid til alt det man gerne vil nå at læse, sy, strikke, løbe, rydde op i, nyde osv.

Begge bøger er læst via e-post reolen, og billederne er lånt derfra.Ingen kommentarer:

Send en kommentar