lørdag den 15. december 2012

Julestresset?

Ja, jeg troede ikke det kunne ske mens jeg var på barsel...at jeg blev stresset.
Men det gjorde jeg. Lidt i hvert fald. Begyndende måske.

Vi skal flytte d. 1/1/13. Eller det bliver måske ikke lige den dag. Og så alligevel. Vi er jo alligevel oppe kl 6, det sørger i hvert fald et af børnene for.
Uanset hvas, så bliver det en meget hård dag med to trætte forældre og to friske børn.

Nå, men vi skal jo så have pakket alle, alle, alle vores sager sammen i kasser parat til at flytte.

"Til december går jeg i gang" har jeg hele tiden sagt til mig selv.

Nu har vi d. 15. december og vi har fået pakket 2 og en halv flyttekasse. 2,5!! Ud af i hvert fald ti gange så mange. Og selvom jeg ikke synes vi bare kan pakke hele lejligheden ned når vi har to børn, der gerne skulle trives her indtil vi flytter, så stresser jeg altså lidt over alt det ragelse vi skal have sorteret ud i. Mest mig. Jeg har en milliard flere ting end min mand og en trilliard mere rod. Puha, bare tanken får mig til at miste pusten.
Og det er lige præcis derfor vi ikke er nået længere. Jeg er nærmest gået i baglås og helt i stå hver gang jeg har haft tid til at pakke. Jeg kunne ikke overskue at finde gamle breve, bankudskrifter, garn, tegne-ting, stof, ski-udsyr, tasker, tøj jeg aldrig kommer i igen og køkkenting der ikke har været brugt siden vi flyttede ind her for 4 år siden, og sortere i hvad der skal med videre, og hvad vi har samlet ind og flyttet rundt på alt for mange gange allerede.
Et kæmpe ambitiøst projekt, som jeg håber jeg når inden nytår...

Ja, og oven i det har jeg så ligget syg i går og i dag. Helt syg. I går kunne jeg faktisk ikke stå ud af sengen. I dag har jeg været oppe det meste af dagen, men haft meget ondt i maven.
Og det er altså ikke let at været mælkemaskine, når man hverken har det ret godt eller får ret meget at lave mælken af. Så den lille Prutfis har også været lidt frustreret i dag over manglende mælk.
"vi må da håbe der bliwer bedre i morgen..."  ;-)

fredag den 7. december 2012

Blød som en baby

Jeg elsker de her små buttede arme og hænder, der ligner at de er formet i trylledej

onsdag den 5. december 2012

Juleklip

Så er der klippet stof til ungernes juletøj. Det bliver en langærmet t-shirt til Prutfis (fra Ottobre 4/2012) og en langærmet kjole til sveske (jeg kan ikke huske hvor jeg har mønstret fra).

søndag den 2. december 2012

SNE!

Det er nu december (allerede?) - og vi har fået den første sne. Vi har været ud at kælke i dag. Faren er helt vild. Han ELSKER sne, og har i flere dage (uger) snakket om at nu bliver det koldt, NU lover de sne. Han elsker det!! - så ungerne kommer aldrig til at savne en at lege i sneen med.

I går fik jeg en chokolade-kalender af min mand og børn. Uhm, lækket med sådan et lille stykke hver dag i december. Men...Så bliver det heller ikke denne måned jeg får smidt de sidste graviditetskilo...

Årets julekalender på ramasjang er Bamse. Og den er et hit for sveske!! Hyggeligt!!

lørdag den 1. december 2012

Så kom december

Når man ikke har fået lavet konfekt endnu...så må man gøre sådan her;
Ren rå marcipan og 85% mørk chokolade - MUMS!