mandag den 21. oktober 2013

Hjemmestrikket halsedisse

Nu er efteråret for alvor her, og nogle morgener er det så koldt, at vinterjakken, som jeg har fundet frem fra skabet, virkelig kommer til sin ret. Men så skal børnene også have nye halsedisser, og jeg har besluttet mig for at prøve at strikke nogle selv i år.
Jeg fandt en opskrift her (du skal trykke på billedet af halsedissen i højre side, så kommer opskriften som pdf).
Det var rigtigt dejligt at sidde med strikkepindende igen - det passer bare godt til te, sofa og fjernsyn her i efteråret, og nu har jeg strikket den mindste størrelse, 2-4 år færdig til Prutfis.


Ja, enderne er endnu ikke hæftet. Jeg tror jeg vil sætte mig i sofaen og nyde roen nu, og få den helt færdig, så jeg kan starte på den lilla til Sveske

Der gik kun et nøgle af det mørkeblå baby merino, jeg havde købt. Jeg vil så også nok mene, at den nærmere er en størrelse 1-2 år. Men det skyldes nok mest min måde at strikke på, og måske brug af noget tyndere garn end opskriften foreskriver. I hvert fald tror jeg at Sveskes skal strikkes i en større størrelse.


Den passer ham nu rigtigt fint. Det var svært at få et ordentligt billede af den på, men han virkede ret tilfreds, så jeg tror den er godkendt.

Nu må jeg så lige overveje hvad det sidste nøgle garn skal bruges til...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar