lørdag den 30. november 2013

2013, hvor er du hurtig

I morgen er det allerede 1.december. Hvor går tiden dog bare hurtigt. På den der hvor-blev-tiden-dog-af-måde. Og selvom det på den ene side føles som om vi lige har fået Prutfis (som nu allerede er halvandet år, 82cm og 11,6kg) - eller for den sags skyld Sveske, så føles det samtidig som om, det er uendeligt længe siden, jeg havde barsel. Det føles som om det var i en anden verden, hvor vores dage gik med leg på gulvet, gåtur til Netto og logistik med søvn for baby og hentning af storesøsteren. Åh, de dage føles meget fjerne. Og er meget, meget savnede.
Men jeg kan nu også godt li de fleste hverdage. Bedst de få hverdage, hvor både faren og jeg er hjemme om eftermiddagen. Det er bare meget, meget hyggeligere. Og der er bare mere tid. Jeg kan godt li at vi har rutiner og hver vores dag, og derefter samles alle 4 og holder aften. Og weekend.

I dag har vi NYDT weekenden. For første gang i umindelige tider havde vi en hel lørdag uden planer. Helt uden nogen planer. Overhovedet.
Alligevel fik vi både handlet, pyntet lidt til jul, lavet kalenderlys og adventskrans, tegnet i flere omgange, lavet lasagne, syet, leget hule, set Den lille Prinsesse og nydt roen. Så, så dejligt! Desværre er faren sendt på arbejde nu her til lørdag aften, og får først fri mandag morgen. Det er eneste skår i glæden.

Jeg fik syet to julesokker til ungerne i dag. Lige i sidste øjeblik til decembers start. De bærer lidt præg af at de er hurtigt lavet, og 100% freestylet. Men jeg er godt tilfreds.
Nu glæder jeg mig til at se hvad ungerne siger. Og til om julemanden husker dem hver morgen. Hrrmm...

Og apropos syning, så druknede Sy til din baby i eksamensopgave og travlhed for mig. Det er jeg rigtig ked af. Jeg havde håbet at få tid til mere. Heldigvis er det fantastiske nu, at der er en rigtig masse blogs jeg skal rundt og lure, og se på al inspirationen der nu findes i blogland. Åh ja, ekstra timer i døgnet, det er vist det jeg ønsker mig aller mest i julegave.

4 kommentarer:

  1. Hej Katrine
    Du har vundet min giveaway på www.poetenogstinemor.blogspot.com Er du sød at sende mig en mail på poetenogstinemor@gmail.com :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fedt, fedt, fedt!!!
      Og tusinde tak for pakken. Jeg glæder mig til at afprøve mønsteret.

      Slet
  2. Hvor er de flotte - og bærer ikke præg af noget som helst andet end en dygtig, dygtig mor!

    Ja, det her år er gået vanvittig hurtigt. Som i VIRKELIG vanvittig hurtigt! Jeg fatter det slet ikke.

    Håber I får en dejlig december måned uden alt for meget stress og jag. Savner dig <3

    P.S.: Er S blevet vild med Den Lille Prinsesse nu? Det var det, hun ikke gad have, vi prøvede at sætte på, mens vi var der, men så kom det på alligevel - så fedt, hvis hun synes, det er godt :D

    SvarSlet
  3. Kender det, det der hverdag er på godt og ondt. Synes det er så hyggeligt når vi alle er hjemme sammen og eftermiddagen og det hele ikke går op i madlavning og praktik.
    Det er nogle meget fine sokker og jeg håber at julemanden når få fyldt dem op hver dag, eller hvornår du nu har bedt ham komme ;-)

    SvarSlet