søndag den 24. november 2013

Tøsetur

Sveske og jeg er på tøsetur. Alene, bare os to på weekend med tog og færge - på besøg hos min dejlige veninde, hendes mand og deres børn.
Vi havde en fantastisk hyggelig tur herover. Det er en temmelig lang tur gennem Danmark, men vi hyggede os i toget med tegning, hækling, madpakker og prinsessepuslespil. Det var succes! Og så hyggeligt at have tid til bare et barn. Luksus, virkelig luksus!
Og nu ligger jeg så her i en stor seng ved siden af en rigtig dejlig, sovende sveske, og kan høre at havet bruser udenfor (hvad har jeg dog gjort for at fortjene det?? ;-) ??).
Og jeg er helt nede i gear. Som i helt, helt i det mindste gear. Det er skønt, og jeg er sikker på at det også er sundt! Og det er virkelig bare den reneste hygge! Det eneste jeg så mangler er mine to drenge, faren og prutfis, som er blevet hjemme. Jeg savner dem meget!

Vi hygger os så godt her! Det er en rigtig dejlig, gammel veninde jeg har, som jeg holder så meget af! Vi er gode til at holde kontakten på trods af den fysiske afstand mellem os. Og derfor er det bare så let og skønt at ses, og alt føles som i går.
Ungerne hygger sig sammen, og fuglene synger ;-) det er faktisk næsten som Morten Korch - bare med lidt dårligere vejr og mere teknologi.
Det er skønt!
Vi nyder det, og jeg vil nu putte mig under dynen ved siden af sveske (og håbe hun sover længe i morgen).

 PS. Sveske har selv taget billeder af babyen, som vi besøger, og sine fødder. Samt tusinde andre nærbilleder fra børnehøjde. 

2 kommentarer: