torsdag den 29. maj 2014

Kristihimmelfart - ferie

Selvom denne uge har været arbejds-kort,så har det været fuld fart på!
Mandag havde vi (jeg) pludselig en dreng med øjenbetændelse, tirsdag blev faren endelig lærer efter af have forsvaret sin bachelor. Samme dag blev vi igen ringet op af vuggestuen, denne gang havde vi en dreng med næsten 40 i feber. Heldigvis endte farens weekend/ferie med at starte til middag tirsdag - hvilket reddede både resten af min tirsdag og min onsdag!Tirsdag fik jeg endda klippet stof til 3 nederdele til Sveske. 

I dag har dagen så budt på eventyrløb (Jeg løb 10km på 53min,55sek) og leg med ungernes kusiner, og heldigvis landede vi sidst på eftermiddagen i bedsteforældrenes campingvogn. Nu er det ferie!   

Vi har fejret før-og-efter-fødselsdag med lagkage, og ungerne har til nu nydt campinglivet.


Men vi har også travlt, for Sveske har nemlig bestemt, at vi skal følgende;

I badeland 
Til stranden 
Lege med Lego Friends/Prinsess
Spise is 
Spise aftensmad 

:-D 
Jeg må vist hellere lægge mig til at sove. Jeg er træt. Nogen mente nemlig, at helligdagen i dag skulle starte kl 4.45...


6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, godt I hygger trods sygdom! Og tillykke med ham kæresten.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anne! Vi hygger os, og nu er vi vist også færdige med sygdom.
   Ja, det var dejligt at få den bachelor ud af verden ;-) for os begge to! Så må vi bare finde tid til rigtigt at fejre det :-)

   Slet
 2. Jeg håber, I når det hele - især is og aftensmaden, ha ha :D OG at det hele kommer til at foregå uden sygdom. Knus til jer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nåede det hele - selvom det blev sent ;-) Hun er god efterhånden, der kommer mange gode overvejelser fra Sveske for tiden!
   Jeg hover vi er ovre sygdom, det godt vi ikke mere af!

   Slet
 3. Hvor er det bare nogle fine nederdele, du har lavet til din datters fødselsdag. Jeg må kigge dem i smug, for hvis min datter ser dem, vil hun også have, og jeg har ikke fået støvet symaskinen af i årevis;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ingrid! Det var kun den ene (prinsesse-nederdelen, ;-D selvfølgelig), der nåede at blive færdig til fødselsdagen. Men den faldt i god jord.

   Slet