lørdag den 14. juli 2012

De kaster med sten...?

Sidste stop på vores tour de Danmark var en 30 års fødselsdag på Nørrebro i København. Vi havde booket en overnatning på hotel med et værelse til to voksne og to børn - hvilket gik forrygende, trods de svære omstændigheder for putning af sveske. Men hun sov hurtigt og godt. Vi kunne endda ligge på værelset og se tv efter hun var faldet i søvn. Efter en succesfuld morgenmadsbuffet, kørte vi til 2200. Centrum for ballade. Selvom vi dog aldrig er stødt på noget de gange vi har været der. Det vildeste vi så denne gang var en stor mand fra et psykiatrisk bosted, der kommenterede at vi trodsede ensretningen for at finde en p-plads, i de trange små gader. Og jo jo, det gjorde vi jo. Men med to børn på bagsædet, hat man så ikke ret til lidt trafikal goodwill. Jeg mener, der var jo ikke andre biler. Så går det vel nok?
Nå, men der var så fint der over det hele. Jeg tror aldrig jeg har set så mange smukke blomster som her i haverne ved søerne og på altanerne rundt om.
Fødselsdagen havde alt det en fødselsdag skal have. Grøn kage, glade børn og voksne, rigeligt drikkelse, lækkert grillmad, masser af gaver, fødselsdagssang og højt humør.

Nu sidder vi så 4 godt brugte nomader, der glæder sig meget til at komme hjem og sove i deres egne senge. Begge unger sover, og det gør forældrene også næsten.
Det har været en fantastisk rundtur, men nu er vi trætte og glæder os til at slappe helt af i morgen - uden en eneste lille bitte plan!!

(Bomsterbillederne vender på hovedet (ved ikke hvordan de kan vendes)).




2 kommentarer:

  1. Lyder dejligt - men virkelig også rigtig dejligt at komme hjem igen! Håber I får en rolig nat :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en rigtig dejlig tur. Og nu nyder vi alle en uge hjemme med mindre fart på.

      Slet