torsdag den 23. januar 2014

Superhelte-kostume og slut på alene-mor-ugen

De seks dage uden faren i huset er ved at være ovre, han kommer hjem i morgen formiddag - og jeg er ved at være GODT TRÆT!!!
Jeg havde endda taget to fridage, for at få hjulene til at dreje rundt herhjemme. De fridage tog jeg af tre grunde - stort set ligeligt fordelt:

- få løbet de obligatoriske ture, som halvmarathon-træningen kræver
- have overskud til IKKE at være en mor, der er træt og kommer til at råbe på trætte børn
- få ordnet vasketøj og støvsuget (som vitterligt er lettere uden børn om benene)

Måske er de to første de vigtigste, og det gik også ok. Men alligevel glæder vi os til weekend i morgen, og til at få vores mand/far hjem!!!

Igen, jeg tager VIRKELIG hatten af for alle alenemødre (heltids eller deltids!!!)!!!


Jeg havde mange planer om hvad disse fridag og aftener alene skulle bruges til. Men det skulle vise sig, at realiteterne blev anderledes... Begge fridage hentede jeg børnene tidligt - den ene dag havde Sveske og jeg hygge eftermiddag fra kl 12. Jeg fik løbet, og det var fint - selvom det godt nok for tiden kræver meget, meget viljestyrke at komme af sted i løbeskoene.
Børnene har være trætte, de har faktisk begge to savnet deres far, så eftermiddagene har været fyldt med hygge og også drillerier mellem de to søskende - den lille hiver i hår, og den store vil altid have de ting den lille har. Og så er der skrig og skrål. I nat sov Prutfis dårligt, og jeg endte med at slukke vækkeuret, da han endelig faldt i søvn igen - det resulterede i at vi vågnede 7.20, og havde rimelig meget travlt...

Nå, men jeg havde planer og oprydning, syning, rengøring, strikning, hækling, læsning osv i alle de timer jeg havde alene i denne uge. Det blev til strik (til håndboldkampene) og lidt læsning plus en lille smule sy. Mere var der ikke energi til.

Det jeg fik syet, var denne superhelte-kappe og nederdel til fredagens fest på arbejdet.

Kappen er mest lavet efter en idé jeg havde i hovedet, og jeg er ret godt tilfreds. Nederdelen er syet efter denne DIY fra Maries Fabrik. Og det er slet ikke sidste gang jeg laver nederdel efter denne DIY.

Og lige til slut får I et billede af de to dejlige børn, der leget cirkus i køkkenet :o)

4 kommentarer:

  1. Fedt outfit :-)

    Go' weekend til dig! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Ann-Katrine. Det blev ret godt til sidst ;o)
      Håber I har haft en dejlig weekend!

      Slet
  2. Er vild med nederdelen ;) hvor er stoffet fra? Kh Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Pia. Jeg er også selv ret tilfreds. Stoffet er fra Stof og Stil, og fås i rigtig mange farver.
      Jeg overvejer om man ikke kan bruge den til en festlig lejlighed engang, så den ikke blot skal ligge i udklædningskassen ;o)

      Slet