fredag den 30. maj 2014

Vi nåede det hele

Vi nyder livet på camping!

Vi sov alle inde i den (lille) campingvogn i nat. Nogle af os skulle ellers have ligget på luftmadrasser i forteltet, men vi vurderede at det var for koldt. I stedet blev begge unger puttet i bedsteforældrenes seng, og kun den lille blev flyttet over i vores ende af vognen.

Og så sov vi ellers til kl 10!

WHAT??? Kl 10, TI?? 

Ja, ti!! Over fem timer senere end morgenen før... Som om det nogen sinde er sket siden vi fik børn... Nej, det er det vist nok ikke.
(Prutfisen havde lige været vågen kl 6.30,og jeg troede ikke han ville falde i søvn igen - og egentlig var jeg også ret glad for at have fået lov til at sove så længe...!)

Vi var glade for alle at være udhvilede, men har også været helt rundforvirret over tiden hele dagen.

Trods den noget sene morgen, nåede vi alligevel det hele i dag.

Jeg har holdt ferie, og har desværre ikke rigtigt taget så mange billeder med telefonen, kun disse få stk;


Jeg håber I nyder feriedagene! Og solen ;-) 

2 kommentarer:

  1. WHAT? klokken 10 er jo ikke muligt med små børn;-) Det er ikke sket her, kan jeg fortælle dig, så jeg er lidt misundelig. Men hvor skønt for jer. Og kan sagtens forstå, at I slet ikke kunne finde ud af tiden bagefter...hahaha. kh. Ingrid

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi kunne slet ikke finde ud af tiden den dag, og følte os også nærmest snydt for en halv dag ;-)
      De var kommet ret sent i seng, og det var desuden helt mørke i campingvognen, selv kl 10... Så nu er der kommet et stykke mørklægningsgardin op i Prutfisens værelse. Det hjælper faktisk lidt ;-)

      Slet