mandag den 2. juni 2014

Allerede 4 år...!

I morgen bliver denne prinsesse 4 år!!
Det sidste hun spurgte om, inden hun fik i seng, var; "Er der også gaver?"

Dét er der!


Dog har hun fået stort set alle sine gaver (dem fra resten af familien, masser af Lego Prinsess), da vi allerede har holdt fødselsdag et par gange.

Jeg håber, at hun får en rigtig dejlig dag!! Og jeg glæder mig meget til at holde fri med hende og faren!!


5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din prinsesse - 4 år! wow! Min Alma fylder 4 den 10. august, så det er også lige om hjørnet, gisp. Og jeg kan se, at de to vist har rimelig meget samme interesser....hvis det ikke er prinsesserelateret, så eksisterer det ikke i Almas verden:-/ Og sikke mange fine gaver. Håber I får en rigtig dejlig dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Ja, det er virkelig stort med 4 år. Jeg synes godt nok at tiden flyver alt, alt for hurtigt!
   Jeg har ellers prøvet at undgå alt det lyserøde prinsesse-stas de første par år af hendes liv, men jeg kan vist lige så godt give fortabt...for ja, det er virkelig dét, der betyder noget i den alder ;-)

   Slet
 2. Tillykke med hende, der er da lagt i ovnen til enfestlig dag!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak. Vi havde en helt vildt hyggelig dag i dag alle sammen. Det var hyggeligt at tage det hele (mest) i børne-tempo ;-) og så var vejret jo selvfølgelig fantastisk, og lige prikken over i'et!

   Slet
 3. Igen tillykke med den skønne Sveske. Jeg kan tydeligt huske, da hun kom til verden præcis 10 måneder efter Kongen, og nu er der allerede gået 4 år - what?!? Jeg håber, I har haft en dejlig dag i det skønne vejr! Savner jer <3

  SvarSlet