tirsdag den 8. juli 2014

Status på Swallow Cardigan - 12MOK

Jeg er nået til forstykkerne, og jeg startede med at lave mig et lille skema (som nok kun jeg forstår),så jeg kunne holde styr på alt det, der skal gøres samtidig.
Alligevel måtte jeg trevle de første 13 rækker op, da jeg ikke kunne hitte ud af Isagers måde at skrive tingene.

Nå, men nu er det trevlet op, og de første par pinde er strikket igen, så den er nem at gå til næste gang (i morgen). Og det hele er nu pakket sammen, og klar til at komme med på ferie.


Den bliver lækker, når den er færdig. Det er jeg sikker på.
Må bare håbe, at den også passer mig så.


- Og forresten så har vi pakket hele aftenen, og der er plads i bilen endnu, lover manden. Jeg nåede endda lige en (meget kort) løbetur i første halvleg af Tysklands lammetævning af Brasilien. Hep hey, det er aldrig for sent med bikiniformen :-D

6 kommentarer:

 1. Seje dig - både med strik, løb og vellykket pakning af bil! God tur til jer, I skønne mennesker :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du nået langt!! Jeg er gået helt i stå. Det er AAAALT for varmt at sidde med kradsende uld i skødet. Men jeg vil så gerne ud over stepperne med min trøje, så jeg må snart tage mig sammen.
  Rigtig god ferie! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, så langt er jeg faktisk heller ikke nået. Men jeg glæder mig bare mere og mere til at se hvordan den ender (håbe, håbe, håbe at det går godt).
   Den er pakket med, jeg er spændt på om der bliver temperature lave nok til at sidde med den. Jeg håber. Ellers er der pakket bomuld som backup :o)

   Slet
 3. Uhhh, jeg glæder mig til at se det endelige resultat! Hav en super ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Ingrid. Jeg glæder mig også til at se den færdig!

   Slet