mandag den 8. september 2014

LEGO wear

Vi er så heldige, at vi har fået denne fantastisk fine LEGO Friends kjole til Sveske fra LEGO wear.


Valget faldt på denne fine kjole/tunika. Den er i det lækreste, bløde grå jersey meleret med masser af skønne farver. Der er to lommer - og lommer er virkelig et hit for tiden. Sveske samler alle mulige småting, sten, nødder, fjer og endda snegle, så det er ret praktisk med lommer i tøjet. Desuden har den et fint print med LEGO friends Olivia og hendes lille hund. Til sin 4 års fødselsdag fik Sveske Olivia og hendes iscykel, så dette print var hun vild med. Da jeg spurgte hende, hvad der var bedste ved trøjen svarede hun næsten uden tøven "at der er den lille hund på, og at der er lyserød der og lilla der... og at den har lommer".

Tunikaen har virkelig bragt glæde herhjemme, ikke mindst hus Sveske, der ville have den på med det samme, da hun så den.


Men også hos mig, for jeg synes den virker så let og blød. Den er flot, og selv om den nok er et halvt nummer for stor (jeg bestilte i str 116, fordi Sveske er et sted mellem 110 og 116), synes jeg den er SÅ fin til hende. 

Man kan endda bevæge sig rigtigt godt i den.Jeg er vild med kvaliteten af denne tunika. Det har jeg faktisk været med alt det LEGO wear vi har haft. Priserne er lige lidt højere end hvad jeg normalt bruger på tøj til børnene. Til gengæld bliver de begge to mere opmærksomme på printet på tøjet, og her er LEGO virkelig et hit. Og når kvaliteten er så lækker som jeg har oplevet her, er det nok ikke sidste gang, der kommer LEGO friends eller LEGO til lillebror i garderoben.

Desuden håber jeg på, at jeg i løbet af efteråret, har tid til at sy en kjole lignende denne med lommer til Sveske.
--------------------------
Dette indlæg er sponsoreret. Vi har modtaget trøjen mod at omtale LEGO wear på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar