mandag den 4. februar 2013

Det er ikke brok

Jeg ved godt at jeg ikke skal brokke mig! (for det er faktisk kun en gang om ugen at det er aktuelt)
Men kan vi ikke lige blive enige om at mandag eftermiddag er godt-vejrs-eftermiddag? Ingen regn, ingen vind - slet ikke modvind, og ingen is på cykelstien.
For det er altså hårdt nok i forvejen at kæmpe sig gennem byen på cykel med anhænger og ca 27kg børn.
Og i dag var der meget vind. Modvind og koldt. Jeg svedte dog rimelig meget i min varme jakke, som jeg kom der gennem byen trampende i pedalerne. Men sveske bag på cyklen havde det lidt koldt fordi hun sad stille. Og fordi hun først ville have handsker på, da vi næsten var hjemme.
Prutfis sov både til vuggestuen og glenn igen bagefter, så han havde det nok dejligt nede i anhængeren. Hvem der bare kunne sidde der og sove!!

Men jeg ved jo alligevel godt at jeg er heldig at have en mand, der er så meget hjemme, at det faktisk kun én gang om ugen er nødvendigt at pakke Prutfis i anhængeren for at hente storesøster!

3 kommentarer:

 1. Hej.du har tilmeldt dig min Give Away om strygestof, men jeg kan ikke se du er fast læser hos mig. Hvis du vil have chancen, så husk at melde dig som fast læser inden søndag :)
  mvh Pia
  www.kreativepips.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at gøre mig opmærksom på det Pia! Jeg er nu meldt til via google connect. Jeg havde kun fået tilmeldt din blog i bloglovin.

   Slet
  2. Det var så lidt :) næste gang husker jeg at præcisere med tilmelding i google/blogger :)

   Slet