lørdag den 22. juni 2013

Ny sengerand

I sidste uge syede jeg denne sengerand til Prutfisens seng færdig. Det var inden min symaskine gik ned.
Den havde længe ligget på vores skænk og kigget på mig. Jeg ventede på, at modet til at sy de to lag pladevat sammen, skulle komme til mig. Først var der mange stropper, der skulle laves og sættes fast, og efterfølgende skulle de to lag stof og to lag pladevat syes sammen.
Jeg undlod at lave en stikning rundt i kanten, som jeg egentlig havde tænkt jeg ville, fordi jeg var bange for at den ville blive skæv og dermed grim. Det fungerer faktisk også fint uden stikning.
Stoffet med dyrene er fra et IKEA-dynebetræk vi har arvet, som ikke passede til nogle af vores dyner. Det blå stof er lagenlærred.

Jeg er blevet rigtig tilfreds med den, og det er Prutfis også. Han bliver ikke forstyrret at dyrene, som jeg ellers lidt havde frygtet. Og aller BEDST af alt er, at sutterne nu for det meste bliver i sengen (!), når han taber dem i løbet af natten. At ligge og rode efter en sut inde under hans seng midt om natten, var faktisk den største motivation for at få sengeranden syet færdig.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Og hvor er han skøn som han ligger der med bleen i vejret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!!
   Han er bare så dejlig. Det er ikke til at stå for de sjove sovestillinger han kan præstere!

   Slet
 2. Nøj, hvor er den bare fin :-) Søde motiver og fine farvekombinationer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Jeg blev også ret tilfreds med den. Desværre synes jeg bare, at den er blevet for slasket med pladevat i. Hvis jeg skal lave en en anden gang, så må jeg forsøge med et tynd skumplade.

   Slet
  2. Det kan jeg altså godt forestille mig! Det holder ikke faconen ret længe vel....jeg lavede selv en af noget stift skum fra Stof & Stil. Det var noget af et arbejde, da det er stift at arbejde med, men det er dælme dytme blevet en god og solid sengerand, der stadig er et totalt hit :-) Så det var alt 'besværet' værd -->

   http://lillyslounge.blogspot.dk/search/label/sengerand

   Slet