lørdag den 12. juli 2014

#kreadagiodense juni 2014

Det er ved at være længe siden (3 uger), at Line og Louise inviterede til #kreadagiodense.
Selvfølgelig skulle jeg med! Og jeg havde også lige tjekket datoen ud med manden, for at sikre, at han ikke pludselig skulle arbejde eller andet, der gjorde logistikken besværlig, da Astrid taggede mig på IG og gjorde mig opmærksom på #kreadagiodense.


Det var SÅ hyggeligt, og jeg er sådan set klar til krea-dag hver uge. For mig var det virkelig en succes at snakke med andre, der er lige så afhængige af krea som jeg selv.
Jeg har egentlig også altid troet, at det nok var mig, der var lidt underlig, når jeg slæbte garn med over alt (selv på uni-skituren), og lige skulle strikke en pind mere inden jeg kunne gå i seng. Men så opdagede jeg det hav af blogs og IG profiler, som ejes af enormt kreative kvinder. Og så kunne jeg godt se, at det nok ikke kun var mig, og at jeg nok heller ikke var den videste ("værste"). Begge dele kan jeg takke hende her for at åbne mine øjne for. Selvom vi ikke læser de samme blogs, så er jeg taknemmelig for at hun overhovedet introducerede ordet blog for mig :-D Tak skønne Drengemor!

Det der bare er så fantastisk er, at jeg så dukkede jeg op til #kreadagiodense, hvor vi mødtes nogle stykker irl, og det virkede bare så naturligt helt fra starten. Og hyggeligt. Som en mødregruppe bare uden babyer, bleer og søvnunderskud (i hvert fald ikke så meget).


Line og Louise havde købt fantastisk lækker mad. Jeg var mæt i ost, pølse og chokolade fra jeg kom til jeg gik :-D Og Louise havde dækket fint op med hækkekit og sponsorgaver fra Vissevasse og Ellens Patchwork.


Jeg må vist have fat i endnu et af de fine, fine Vissevasse postkort. Og fra Ellen fik jeg det fint bamsebillede, en tandstikkerholder og en lommetørklædeholder. Så fint og klassisk og vanvittigt skønt på samme tid.

Jeg stor-hyggede mig virkelig!!
Måske er Odense snart klar til en vol. 2 krea-dag...

8 kommentarer:

  1. Jaaaaa!! Vi skal da totalt have en vol. 2! Jeg lægger meget gerne hus til igen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så fedt, Louise!!! Jeg er SÅ klar.
      Og det bliver så hyggeligt med hverdags-aften-krea. Jeg glæder mig allerede rigtigt meget. Jeg håber, at vi kan finde en dag, der passer.

      Slet
  2. Vi skal så meget have en vol. 2! Det var så hyggeligt og helt klart turen værd fra hovedstaden.
    Og så var det jo et ekstra bonus at møde dig rigtigt. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var så hyggeligt!!! Og super fedt, at du kom "hele vejen". Hvis du holder flere kreative selskaber i efteråret, håber jeg, at det kan passe med, at jeg kan komme med ;o)
      Det var så godt at mødes rigtigt!

      Slet
  3. Der bliver bare krea-hygget for vildt på de danske breddegrader! Hvor er det skønt! Elsker at følge med i billederne og blogindlæggene, når jeg nu er for langt væk til at deltage;-) :-*

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare SÅ hyggeligt. Et super fedt koncept. Og jeg kan jo læse mig til, at du selv har været af sted nu, hvor du er hjemme i DK.

      Slet
  4. Hvor ser et skønt ud, det er altid ekstra hyggeligt, når syslerne kan rykkes udendørs!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er SÅ hyggeligt at mødes flere med samme interesse - og at vejret endelig tillader at sidde udenfor er bar et ekstra kæmpe plus!!!

      Slet