mandag den 4. august 2014

Poser af stof til garn, legetøj og andre hemmeligheder

For længe siden syede min dygtige og meget kreative farmor et strikketøjsnet til min mor, min faster og min tante.


Da min mor ikke længere kunne strikke, og jeg var begyndt, fik jeg denne fine pose, som jeg flittigt har brugt til mit strikketøj på farten.
Nu har jeg lavet de små "tasker" til strikke- og hækletøjet. De er gode til formålet. Men farmors pose bliver stadig brugt også.

I en af garnskufferne faldt jeg i går over plastikposen med bomuldsgarn. Jeg blev ret træt af at se på den pose, så derfor fik jeg syet to af disse stofposer i går.


En til alle mine rester af bomuldsgarn, og en til Sveske, som jeg tænker hun kan bruge til legetøj eller andre hemmeligheder.

Poserne er super lette at lave. Det er bare et langt stykke stof med løbegang i begge ender, der er syet sammen i siderne.

Det ser nu noget pænere ud nede i skuffen med garn. Posen er syet i lyst stof, så det forhåbentligt ikke er så besværligt at finde præcis den farve jeg mangler.

4 kommentarer:

  1. Sådan nogle projektposer kan man bare altid bruge:-) Jeg har også en masse stof liggende, som jeg tænkte kunne bruges til poser, men symaskinen vil ingenting, så det må vente til jeg engang får taget mig samme til at få den fikset;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de er nemlig så praktiske. Og super hurtige at sy. Tænker jeg vil lave nogle til at "pakke gaver ind i" også.
      Du må hjem og have pustet liv i den symaskine, Ingrid :-D

      Slet
  2. Man kan aldrig! få for mange af den slags poser. Jeg har dem i mange forskellige størrelser, så jeg har til alle typer projekter. Godt arbejde. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det kan man nemlig ikke :-D Og tak Astrid. Jeg tror de næste skal have lidt flere detaljer dog...

      Slet