søndag den 31. marts 2013

Påskesøndag

I dag har vi nydt påskeroen. Ungerne vågnede sent i forhold til den nye sommertid, og vi havde en hyggelig formiddag hjemme med en af deres fælles yndlingslege, Duplo. Det er virkelig noget der kan fange dem begge, om end på to forskellige planer. Sveske vil gerne bygge huse til lægen, så hun kan se på alle dyrene. Prutfis aka Demolition Man er mere til at rive tingene ned. Så der bliver råbt meget; "NEJ!! HAN MÅ IKKE FÅ DET!" Men ellers hygger de sig.

Eftermiddagen foregik med påskeægs-jagt i farmor og farfars have. Det var et hit. Der blev ledt på livet løs, og æggene var næsten for lette at finde. Men sveske og kusinen var godt underholdt.

Farmoren havde lavet verdens bedste kage med brombærmousse, marcipan, nougat og lakridspåskeæg på toppen. MUMS!! Jeg var vild med den - helt sikkert min nye yndlingskage!! Arhmen, den var altså bare SÅ god!!

Og den lille kylling på billedet ;-) den lavede sveske og faren i onsdags, da de var på besøg hos farmor. Så nu står den derude og pynter fint til påske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar