torsdag den 7. marts 2013

Pixi-etui

Øv, sikke dog et træls vejr vi skulle have i dag. Det blæste jo så meget, at vi næsten ikke engang kunne gå en tur i Netto med barnevognen. Det gjorde vi dog alligevel, for vi manglede alt til aftensmaden.
Men nogen cykeltur kunne det i hvert fald ikke blive til for Prutfis i dag. I går aftes havde han feber, så vi tog det stille og roligt i dag, men selv hvis vi havde været helt på toppen, kunne vi ikke have været længe ude i den blæst. De sidste par dages sol og begyndende varme har ellers virkelig åbnet for en vild længsel efter forår, varme, sommer og ude-liv. Jeg håber at de minusgrader de truer med til weekenden er løgn. KOM NU VARME!! Nå, men i dag var jeg også lidt produktiv mens prutfis sov, og fik syet et par ting færdige. 3 hagesmække i tøsefarver blev færdige, og jeg fik syet to pixi-bog-etuier.

Jeg brugte denne DIY, som er meget let at følge. Dog synes jeg det var lidt svært at sy stikningen gennem de mange lag stof, og jeg fik heller ikke lagt elastikkerne til lukningerne helt som jeg synes de skulle være. På den med elefanterne, kom elastikken til at sidde på forsiden. Det er ok, jeg er tilfreds alligevel. Nu mangler jeg bare at sy knapper i, så de kan lukkes. Sveske har godkendt dem allerede - så alle mine gamle pixi-bøger blev fundet frem og lagt i bunker og puttet i etuierne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar