torsdag den 22. august 2013

Stof-bytte-leg

Jeg så hos Gitte/tanker fra Anker, at hun havde deltaget i en stof-bytte-leg hos Julie/Krea Krumspring. Og så var jeg hurtig og fik den sidste plads.
Jeg gik i gang med at finde de tre stykker stof på mindst 30x40 cm, som er legens regler, og ryddede alt stoffet ud af skabet. Så kunne der blive ryddet op i det på samme tid. Smart!
Og der var meget. Ikke overvældende meget, men alligevel meget. Og det var svært at vælge hvilke stykker, der skulle sendes til Julie, for pludselig fik jeg lyst til at sy af det hele.
Jeg fik valgt tre stykker stof, samt et par mindre stykker, som også røg med. Julie sendte nogle rigtig fine stykker stof til mig.
Jeg er specielt vild med stykket med dyrene på, og går og overvejer hvad det skal bruges til, for at de rigtigt kommer til deres ret.

Det var en sjov leg. Og når jeg (engang, forhåbentlig) får mere tid, så skal der gang i symaskinen! Ungerne mangler efterårs-bukser.

Lige et par billeder af stofferne. De første to billeder, er det stof jeg sendte til Julie. Nr 3 er et udsnit af bomulds-bunken. Det nederste billede er aflagt tøj, der ligger og venter at nyt liv som børnetøj. Noget bliver der sparet lidt på, for det er SÅ hyggeligt at se det nyt liv og blive genbrugt.

2 kommentarer:

  1. Mon du har en ting med pingviner? Skimter flere slags i bunken :-) Eeelsker stof bytte leg og skal helt sikkert lege igen når jeg har fundet ud af det med hverdagen.
    Synes det er en meget fin bunke du har lavet til Julie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg ved ikke om det er tilfældigt med pingviner, eller om det bare var "det der var", da jeg købte ind. Men jeg kan godt li bomuld med dyreprint (åbenbart, er det det jeg falder for).
      Det var super sjovt med bytteleg - jeg tror jeg vil prøve noget med jersey næste gang, måske.

      Slet