onsdag den 23. april 2014

Velkommen igen hverdag

Så ramte hverdagen os i dag. Det gjorde den egentlig allerede i går, men der var det lidt mere skånsomt. Onsdag er dagen, hvor faren arbejder rigtig længe, og først kommer hjem når vi alle 3 sover. Jeg plejer at kunne gå i rimelig tid til at hente børnene om onsdagen, men i dag havde jeg noget, der skulle laves færdigt, og jeg nåede derfor først ned i institutionen et kvarter før lukketid. Det er sjældent at det sker, men de har (vist) før været de sidste børn der. Det er ikke så sjovt for moren - og hendes samvittighed. Men heldigvis har de hinanden, de hygger oftest med iPad aller sidst på dagen, og de er glade og har haft det godt. Det, at de har hinanden betyder rigtigt meget for mig. Som om "så er det ikke helt så slemt"... De kan være efter hinanden og skændes om legetøjet hjemme, men når de er andre steder, så er det som om de passer bedre på hinanden.
Det evige tilbagevendende dilemma for mødre. Jeg tror de fleste mødre på den ene eller anden måde føler sig splittet mellem at være mor og arbejdende kvinde. Jeg gør i hvert fald tit. Og specielt på dage som i dag. Heldigvis var det to meget glade børn - og ikke så trætte som nogle dage, så de hyggede sig meget, og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Med tv, rugbrødsmadder og faren på skype.
Jeg elsker når de hygger sig sammen!!!
Billedet er fra påskedagene.

2 kommentarer:

  1. Ihh, hvor jeg kender det! Men som hos dig, har mine drenge også hinanden og det dæmper også den dårlige samvittighed hos mig :) kh Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Pia
      Ja, jeg er jo langt fra den eneste med det dilemma. Men hvor er det alligevel dejligt, at have givet sine børn søskende. Det glæder mig dagligt - også når de enes mindre godt ;-)

      Slet